Professionel udskiftning af vinduer og døre​

​Trænger vinduerne eller dørene i boligen til at blive udskiftet? Så lad os hjælpe. Hos KPW Montage & Renovering tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i blandt andet Ruds Vedby, Slagelse, Sorø og omegn.

Udskiftning af vinduer og døre reducerer elforbruget

Nye døre og vinduer vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 % af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af nye vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Takket være vores mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre har vi set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og vi har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan vi altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på montering af vinduer og døre afhænger blandt andet af, hvilke vinduer og døre du ønsker, hvor mange, og om de skal være efter mål.

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender vi dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Har du brug for rådgivning, hører vi meget gerne fra dig – du skal bare ringe på telefon 40 26 64 14 eller skrive til vores e-mail kontakt@kpw-montage.dk.​​

Tre grunde til at vælge​

KPW Montage & Renovering

Vi er erfarne perfektionister

Vi har flere års erfaringen i branchen, og vi er meget omhyggelige. Hver en opgave bliver fulgt professionelt til dørs, og vi giver aldrig op. Desuden tilbyder vi service inden for både tømrerarbejde, montering og brolægning.

Alt inden for tømrer- og montagearbejde

Skulle du have brug for hjælp med en byggerelateret opgave, er vi næsten 100% sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Alle kan få et godt tilbud

Skulle du være interesseret i, at få professionel tømrer- og montagehjælp af os, så giver vi selfølgelig et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser.

KPW Montage & Renovering  •  Peder Madsens vej 2 A, 4291 Ruds Vedby  •  CVR: 14730249

Ring for et godt tilbud: 40 26 64 14  •  E-mail: kontakt@kpw-montage.dk