Tagrenovering udført af professionelt firma

​Skal du have foretaget en tagrenovering? Så kan du med fordel kontakte KPW Montage & Renovering. Vi har mange års erfaring på området, og derfor kan vi varetage enhver opgave, uanset om du skal have lagt nyt tag eller have foretaget en mindre tagreparation. 

Vi kommer primært i områderne i og omkring Ruds Vedby, Slagelse og Sorø, men dækker også omkringliggende områder.

Vi er et professionelt firma med en mangeårig erfaring inden for montage og renovering, herunder mange forskellige former for tagarbejde. Hvis du mangler hjælp til renovering af tag, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at trække på. 

Vi klarer både store og små opgaver, så tøv aldrig med at kontakte vores firma for professionel hjælp.

Vi har brede kompetencer inden for tagrenovering

Igennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver inden for tagrenovering, og vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig. Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten altid er i top – og arbejdet færdigt til tiden.

Et af vores specialer er tagterrasser. Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser og står også klar til at lave en løsning, der passer til dit hus og til dine individuelle ønsker og behov. Er dit tag utæt, kan det godt betale sig at få foretaget en reparation af tag, så du ikke bruger unødvendig meget energi. 

En reparation af tag vil typisk kunne mærkes på varmeregningen, som vil falde markant. Det kan med andre ord godt betale sig at sikre, at dit tag er fri for utætheder eller andre skader. 

Få professionel rådgivning i forbindelse med tagrenovering

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. ​KPW Montage & Renovering rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

Vi har en stor erfaring at trække på inden for tagrenovering, hvilket er din sikkerhed for, at du altid kan få lige netop den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov. Vi sørger naturligvis altid for at holde os godt opdateret i branchen, så vi kan tilbyde de nyeste løsninger og teknikker.

Vi går meget op i at yde god kundeservice til alle vores kunder, hvor den enkelte kundes individuelle behov bliver sat i centrum for arbejdet. Derudover tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave vi skal løse. 

Vi overholder alle vores aftaler, og vi garanterer enhver kunde et holdbart resultat af høj kvalitet, som kan skabe glæde i mange år ud i fremtiden.

Kontakt os for at høre nærmere

KPW Montage & Renovering er din professionelle partner inden for tagrenovering og andre former for tagarbejde. Kunne du tænke dig at høre nærmere, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at varetage enhver opgave inden for faget.

Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon: 40 26 64 14 eller send en mail til: kontakt@kpw-montage.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.

Tre grunde til at vælge​

KPW Montage & Renovering

Vi er erfarne perfektionister

Vi har flere års erfaringen i branchen, og vi er meget omhyggelige. Hver en opgave bliver fulgt professionelt til dørs, og vi giver aldrig op. Desuden tilbyder vi service inden for både tømrerarbejde, montering og brolægning.

Alt inden for tømrer- og montagearbejde

Skulle du have brug for hjælp med en byggerelateret opgave, er vi næsten 100% sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Alle kan få et godt tilbud

Skulle du være interesseret i, at få professionel tømrer- og montagehjælp af os, så giver vi selfølgelig et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser.

KPW Montage & Renovering  •  Peder Madsens vej 2 A, 4291 Ruds Vedby  •  CVR: 14730249

Ring for et godt tilbud: 40 26 64 14  •  E-mail: kontakt@kpw-montage.dk