Renovering af hus for private og erhverv

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Så lad os komme og forvandle dets udseende. HosKPW Montage & Renovering løser vi alle former for renovering af hus for private og erhvervskunder. Vi holder til i Ruds Vedby, men vi kommer gerne til Slagelse, Sorø eller byer deromkring.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring med renovering af hus. Vi er meget omhyggelige i vores arbejde, hvor hver eneste opgave bliver fuldt professionelt til dørs. Hos os sættes kundens ønsker og behov altid i centrum, hvor vi gør vores bedste for at realisere disse.

Vi løser alt fra facaderenovering til totalrenovering af hus

Vores erfaring spænder vidt, og vi er således klar til at løse mange forskellige former for husrenovering. Vi tilbyder alt fra renovering af facade og istandsættelse af gamle vinduer og døre til totalrenovering af hus.

Efter en professionel behandling fra os vil dit hus få et friskt pust, så det fremstår som nyt, men stadig har bevaret sin gamle charme.​

Vi har til vores kunders store tilfredshed desuden udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt. Vi er altså et firma, der kan hjælpe alle kunder med både store og små opgaver ved renovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser afhænger blandt andet af, om der er tale om en mindre ombygning, eller om der er tale om en totalrenovering af din bolig.

Ønsker du en konkret pris på renovering af hus, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 40 26 64 14, skriv til vores e-mail kontakt@kpw-montage.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Tre grunde til at vælge​

KPW Montage & Renovering

Vi er erfarne perfektionister

Vi har flere års erfaringen i branchen, og vi er meget omhyggelige. Hver en opgave bliver fulgt professionelt til dørs, og vi giver aldrig op. Desuden tilbyder vi service inden for både tømrerarbejde, montering og brolægning.

Alt inden for tømrer- og montagearbejde

Skulle du have brug for hjælp med en byggerelateret opgave, er vi næsten 100% sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Alle kan få et godt tilbud

Skulle du være interesseret i, at få professionel tømrer- og montagehjælp af os, så giver vi selfølgelig et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser.

KPW Montage & Renovering  •  Peder Madsens vej 2 A, 4291 Ruds Vedby  •  CVR: 14730249

Ring for et godt tilbud: 40 26 64 14  •  E-mail: kontakt@kpw-montage.dk