Naturlegepladser til private og erhverv​

​Vi bygger naturlegepladser til haven, gården eller institutionen i blandt andet Slagelse, Sorø og omegn, så børnene også kan lege udendørs.

Hos KPW Montage & Renovering i Ruds Vedby tilbyder vi alt lige fra opsætning af gyngestativ og legehus til sandkasser og legetårne.

Høj sikkerhed på legepladsen

Det er vigtigt for os, at legehusene er sikre for børnene. Derfor har alle legehuse to døre af hensyn til brandsikkerheden. For at undgå at børn får hovedet i klemme, er alle åbninger mere end 23x23 cm. Hældningen på taget på børnehuse er ligeledes stejl, så det er svært for mindre børn at klatre op på taget.

Det er vores erfaring, at det er en god ide at inddrage børnene i beslutningsprocessen og høre, hvad de kunne tænke sig af legepladsudstyr.

Du kan derfor trygt bruge KPW Montage & Renovering, når du skal have bygget et legehus eller naturlegepladser til de små poder.

Kontakt os og hør mere om mulighederne ved naturlegepladser

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at bygge en eller flere naturlegepladser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 40 26 64 14, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@kpw-montage.dk.​​

Tre grunde til at vælge​

KPW Montage & Renovering

Vi er erfarne perfektionister

Vi har flere års erfaringen i branchen, og vi er meget omhyggelige. Hver en opgave bliver fulgt professionelt til dørs, og vi giver aldrig op. Desuden tilbyder vi service inden for både tømrerarbejde, montering og brolægning.

Alt inden for tømrer- og montagearbejde

Skulle du have brug for hjælp med en byggerelateret opgave, er vi næsten 100% sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Alle kan få et godt tilbud

Skulle du være interesseret i, at få professionel tømrer- og montagehjælp af os, så giver vi selfølgelig et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser.

KPW Montage & Renovering  •  Peder Madsens vej 2 A, 4291 Ruds Vedby  •  CVR: 14730249

Ring for et godt tilbud: 40 26 64 14  •  E-mail: kontakt@kpw-montage.dk