Hovedentreprise står vi også gerne for

Står du over for et byggeprojekt? Så lad os stå for hovedentreprisen, og gør det lettere for dig selv. Hos KPW Montage & Renovering tilbyder vi hovedentreprise i forbindelse med byggeprojekter for både private og erhverv. Vi holder til i Ruds Vedby nær Slagelse og Sorø, men kommer gerne uden for disse områder også.

Vi står gerne for hovedentreprisen uanset byggeriets omfang. Derudover giver vi altid et godt tilbud på vores ydelser, uanset hvilke opgaver vi skal løse for dig. Vi leverer flotte resultater og holdbare løsninger hver gang.

Med en hovedentreprise gør vi alt arbejdet for dig

Hvad enten du skal have lavet en tilbygning til dit hus eller et lager til din virksomhed, så står vi klar til at tilbyde hovedentreprise. Med en hovedentreprise sørger vi for, at du kommer helt i mål med projektet. Vi er med, når arbejdsplanen skal laves, og helt indtil resultatet står færdigt. Vi sørger for at koordinere arbejdet under hele processen for dig, så du blot kan læne dig tilbage. ​

​Vi kan udføre alt fra murerarbejde til eventuelle VVS-installationer. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for de respektive fag, og dermed er du sikret et byggeri af høj kvalitet, som bliver leveret til tiden. Du kan altså trygt vælge os til at stå for hovedentreprisen ved dit næste byggeprojekt.

Kontakt os i dag for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om hovedentreprise og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os på telefon 40 26 64 14, e-mail kontakt@kpw-montage.dk, eller udfyld formularen på her, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Tre grunde til at vælge​

KPW Montage & Renovering

Vi er erfarne perfektionister

Vi har flere års erfaringen i branchen, og vi er meget omhyggelige. Hver en opgave bliver fulgt professionelt til dørs, og vi giver aldrig op. Desuden tilbyder vi service inden for både tømrerarbejde, montering og brolægning.

Alt inden for tømrer- og montagearbejde

Skulle du have brug for hjælp med en byggerelateret opgave, er vi næsten 100% sikre på, at vi kan være behjælpelige.

Alle kan få et godt tilbud

Skulle du være interesseret i, at få professionel tømrer- og montagehjælp af os, så giver vi selfølgelig et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser.

KPW Montage & Renovering  •  Peder Madsens vej 2 A, 4291 Ruds Vedby  •  CVR: 14730249

Ring for et godt tilbud: 40 26 64 14  •  E-mail: kontakt@kpw-montage.dk